Harolier med hoj porositet

Min niese elsker enormt håret, du kan stryge hende, kæmme hendes hår og føre hende i flere dage. Det absorberes også på samme tid, at hvis jeg har brug for det hele til at se helt smukt ud, kan det sættes på en eller flere end et dusin gange hver gang ved at tage på tilbehør til håret eller lægge hårnåle på. Mest kære skolekunst og optræden for dem. Hendes nye rolle som Princess Jesters eksisterede og var let, og jeg ville gerne have en perfekt frisure og kostume. Først vevede hendes mor et dusin fletninger med buer fastgjort til dem. Senere sagde denne smukke elleveårige nej, nej og ikke en gang. Jeg venter pænere i administreret hår .... ja, og det begyndte. En halv times curling og modellering. Hun lignede dejlig som en god dronning. Først når gæsterne med aristokrater skiftede mening ganske hurtigt igen. Man antager ikke med nuet, at der er gået mere end to timer siden begyndelsen af ​​spillet. Uventet ... hun ændrede fuldstændigt sit syn, og i sin tale lød det lidt meget som "nooooo, jeg vil virkelig ikke, jeg ligner ikke prinsessen på nogen måde, hvilket gør hende til en slave." Hun krævede en ny frisure, arrangeret hår i form af en løs bolle. Fordi, som jeg skrev ovenfor, er vi nu i stand til at rette hendes hår, så det gik meget glat. Hendes forælder var derimod også alt inden for få minutter.

Se tilbud om hårnåle